ÚvodSleva 30 % na Frotery.cz

Sleva 30 % na Frotery.cz

Máte už vybrané dárky pro vaše blízké? Připravte se v předstihu a výhodně. Inspirujte se luxusními dárkovými sety pro ženy, muže i celou rodinu. Nepromeškejte právě teď jedinečnou 30% slevu na eshopu frotery.cz!

Hledáte zajímavý tip na dárek, který najde své uplatnění u každého obdarovaného? Ručníky a osušky jsou nedílnou součástí každé koupelny. Využijeme je ale i v jiných situacích, například při posilování, plavání či saunování. Díky tomu se z nich stává praktický a zároveň elegantní vánoční dárek.

Máme pro vás TIP. V naší nabídce najdete široký výběr kvalitních ručníků, osušek, županů s možností vyšití monogramu – jinými slovy vlastního iniciálu. Rázem bude z "obyčejného" neobyčejné a stylově personalizované. 

A abychom výběr dárků co možná nejvíc zjednodušili, připravili jsme pro vás speciální vánoční sety pro muže, vánoční sety pro ženy, ale také vánoční sety pro rodinu či vaše přátele. Na veškerý sortiment aktuálně nabízíme slevu 30 %.

Klikněte na náš eshop s kvalitními ručníky a osuškami www.frotery.cz a vybírejte podle barev, podle materiálu, nebo prostě podle toho, co vám padne do oka. 

Šťastné a veselé! 

         

Tým Kapatex.