Úvod4. díl: 5 důvodů, proč je ručník ten nejlepší reklamní dárek

4. díl: 5 důvodů, proč je ručník ten nejlepší reklamní dárek

Ekologie a udržitelnost jsou rozhodně velkým tématem ve společnosti. I my si myslíme, že ohleduplnost k přírodě a budoucím generacím je směr, který je důležitý.

Froté ručníky, osušky, župany i utěrky jsou ze své podstaty výrobkem, který udržitelnost podporuje. Pokud navíc zvolíte jako materiál BIO bavlnu, máte v rukou ideální dárek pro širokou skupinu lidí, se kterým navíc pozitivně posílíte image vaší značky.

4. díl
Froté je udržitelný dárek
 

Dlouhá životnost a odolnost 

Hlavním benefitem kvalitního froté je jeho schopnost si zachovat své vlastnosti i při častém používání. To znamená, že budou sloužit po mnoho let, což významně snižuje produkci textilního odpadu. 

Ekologické materiály

V naší nabídce najdete výrobky z organické bavlna i bambusových vláken. Tyto materiály mají nižší ekologickou stopu, byly vyrobeny bez použití pesticidů a chemikálií během pěstování. Používání ekologických materiálů je důležitým krokem k podpoře udržitelného způsobu výroby.

Udržitelné technologie

Jedním ze závazků naší společnosti je rozvoj udržitelného způsobu výroby froté. Vždy hledáme ty nejlepší technologie, které šetří zdroje jako je voda a energie.