ÚvodVeletrh v Hamburku 2022

Veletrh v Hamburku 2022

Cestování po veletrzích nás prostě baví! Letos jsme zamířili na veletrh do Francie, poté do Švédska a nakonec naši kolegové z obchodního týmu se vydali do německého Hamburku.

Každoročně nás můžete potkat na veletrhu reklamy polygraf PVA EXPO v pražských letňanech, kde jsme získali ocenění TOP EXPO 2022 za originální design našeho stánku Wego, více o tomto ocenění si můžete přečíst v našem článku...

Do naší sousední země jsme se letos vydali podruhé. Začátkem září jsme navštívili veletrh v Mnichově a aktuálně vystavujeme veletrhu sportovního merchandisingu s názvem MESSE MERCHANDISING Hamburk.

20. ročník veletrhu MMHH se koná ve dnech 23. - 24.11. v německém Volksparkstadionu.

Veletrh je z velké části navštěvován z řad německých profesionálních fotbalových lig, ale také se ho účastní i mnoho velkých klubů z jiných sportů (házená, basketbal, lední hokej..).

Mezi více než 100 vystavovateli můžete najít i náš stánek. Prezentujeme zde především produkty, které vám můžeme vytvořit v rámci zakázkové výroby na míru - župany a pantofle, ponožky s dárkovou krabičkou, ale také ručníky plasticky či barevně vetkávané.

Prohlédněte si naší nabídku zakázkové výroby na míru.

           

Tým Kapatex.