ÚvodZnáme historicky první MRS Frotery!

Známe historicky první MRS Frotery!

Poslední srpnová sobota byla velkým dnem pro naši společnost, stejně jako pro 10 dívek, které se probojovaly do finále soutěže MRS Frotery. Právě v tento den značka Frotery získala, po nelehké volbě, novou tvář kampaně a historicky první nositelku titulu MRS Frotery.

Soutěž odstartovala již se začátkem letních prázdnin. V prvním kole měly dívky za úkol natočit vtipné video, jehož hlavní součástí měl být ručník. Konec konců, to je hlavní produkt naší firmy. Obdrželi jsme mnoho zdařilých a kreativních videí, jež porota vyhodnotila a na jejich základě pak vybrala 10 nejlepších dívek, které splnily podmínky pro postup do finále.


Finalistkami se staly: Diana Surovčíková, Hana Cermanová, Eliška Kršeková, Martina Chromá, Kristýna Šeděnková, Petra Šimková, Karolína Ilčíková, Yelizaveta Voitenko, Maria Kovalchuk a Karolina Česneková.

Finalistky obdržely jako dárek speciální edici ručníků MRS Frotery. Ty následně sloužily také jako rekvizita k tvorbě finálového vtipného videa, které bylo součástí celkového hodnocení při výběru vítězky.

 

V sobotu 26. srpna se uskutečnilo finálové odpoledne v areálu Hamr sport Braník, kde jsme se s dívkami seznámili osobně. V místě nás následně čekaly přípravy na program před porotou. Modelingovou průpravu pro finalistky vedla Romana Pavelková, která celé odpoledne i moderovala. Romana dívkám dala mnoho cenných rad a praktických tipů, které sama za svou modelingovou kariéru získala, a připravila s nimi choreografii hned pro tři promenády.

Jako první se přišly finalistky představit v krátkých šatech. Zajímavým zjištěním bylo, že čtyři z deseti dívek měly pedagogické vzdělání a věnovaly se práci s dětmi, dále svým povoláním také zaujaly porotu finalistky Maria Kovalchuk, která je meteoroložkou, Karolína Česneková studující chemickou fakultu nebo Yelizaveta Voitenko, která studuje zahradní architekturu.

 

Následně přišly finalistky ohromit diváky i porotu v dlouhých šatech a zodpovědět otázky, které si na ně porotci připravili. Dále měli hodnotící čas na shlédnutí finálových videí a program vyvrcholil promenádou v limitované edici županů MRS Frotery a plavkách.

Po krátké pauze ke spočítání výsledků bylo jasné, které tři finalistky porotu oslovily nejvíce, ale jenom jedna z nich se mohla stát tváří kampaně Frotery. Svým velkým úsměvem a krásně zpracovaným kreativním videem si nejvíce hlasů vysloužila Hana Cermanová. V těsném závěsu byly pak I. vicemiss Diana Surovčíková a II. vicemiss Karolína Ilčíková.

Všechny zúčastněné dívky získaly věcné dary od Kapatexu a také kosmetiku od sponzora soutěže Brazil Keratin.

 

Zprava: Hana Cermanová, Karolina Ilčíková, Diana Surovčíková

Děkujeme všem dívkám, které se do soutěže přihlásily, a těšíme se na další ročník!